Ne jemi ndër instaluesit më të mëdhenj të pajisjeve termoteknike në Kosovë. Me një rrjet të fortë ekspertësh të ngrohjes, ventilimit dhe të klimatizimit, Hiterm El ofron cilësi të lartë të zgjedhjës, montimit dhe mirëmbajtjes së instalimeve më cilësore të kohës së sotme.
Çfarë mund të bëjmë më tepër për Ju: projektimin e sistemeve sipas teknologjisë më të re, mirëmbajtjen dhe monitorimin (kontrollin) e tyre.
Hiterm EL ofron një gamë të shërbimeve për kaldatore, duke përfshirë pastrimin, izolimin dhe riparimin e kaldajave.

nxemje?