KOMPANIA

Kompania është themeluar në vitin 2000. Fillimisht është marrë me sisteme të pompave të ujit. Me kalimin e kohës kërkesat e klientëve tanë janë rritur dhe ne jemi zgjeruar edhe me projektimin e sistemeve të ngrohjës qëndrore e më pas edhe instalimin e këtyre sistemeve. Nga viti 2009 merremi edhe me projektimin, programimin dhe instalimin e sistemeve elekrike dhe automatike.

?

MË SHUMË

PARTNERËT

Partner
Partner
Partner
Partner
Partner