COMPACT

Pompë centrifugale shumëshkallëshe horizontale shumë pak e zhurmshme

Përshkrim

Pompë centrifugale shumëshkallëshe horizontale shumë pak e zhurmshme

Të përshtatshme për rritjen e presionit, përdorim shtëpiak, ujitje të kopshteve, pastrimin e veturave dhe trajtimin e ujërave të papastërta në përgjithësi.
Të dhënat teknike:
– Presioni maksimal: 10 bar
– Temperatura maksimale: 40°C
– Prurja deri më: 7,2 m³/h
– Lartësia deri më : 79 m