MAC3

Përdorimi: Instalues profesional në ndërtesat industriale. Qdo projekt që kërkon nivel të lartë të standardit të kualitetit dhe sigurisë.
Përparsitë: Notuesi historikë MAC3 i përbërë nga dy dhoma të mbyllura të pa përshkueshme nga uji për një siguri maksimale.

Përshkrim

Përdorimi: Instalues profesional në ndërtesat industriale. Qdo projekt që kërkon nivel të lartë të standardit të kualitetit dhe sigurisë.
Përparsitë: Notuesi historikë MAC3 i përbërë nga dy dhoma të mbyllura të pa përshkueshme nga uji për një siguri maksimale.
Përfitimet: I përbërë nga dimensione të rëndësishme për ti dhënë shtytje më të madhe dhe një formë të përshtatshme të mbrojtur nga agresiviteti e bëjnë këtë pajisje adekuate në aplikimin edhe për ujëra të zeza. Përdoret për mbushje dhe zbrazje.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “MAC3”