Best 2-3-4-5

Pompë zhytëse që përdoret për filtrimin e ujit, zbrazjen e bodrumeve, garazhave, kullimin e oborreve të vogla dhe të mesme. Për më shumë efikasitet mund të instalohen në mënyrë fikse dhe lëvizëse. Jnë të pajisura me 10m kabllo të tipit H07 RH-F

Përshkrim

Pompë zhytëse që përdoret për filtrimin e ujit, zbrazjen e bodrumeve, garazhave, kullimin e oborreve të vogla dhe të mesme. Për më shumë efikasitet mund të instalohen në mënyrë fikse dhe lëvizëse. Jnë të pajisura me 10m kabllo të tipit H07 RH-F

Të dhënat teknike:

– Zhytja maksimale: 10 m
– Temperatura maksimale: 35°C
– Trajtim të ujit me madhësi maksimale të pjesëve mekanike (të forta): 10mm
– Prurja deri më : 21,6 m³/h
– Lartësia deri më: 18.4 m