SINUS N

Invertor V/F për motor trefazor nga 0.4 – 3 kW

Furnizim monofazor? ? 200-230V (Dalje trefazore)

Krahasohet me Softwer ‘’Remote-Drive’’ për kontrollim nga larg.

Karakteristikat teknike:

Furnizim me energji elektrike monofazore 200-230V

Fuqia 0.4-3 kW

2 Lloje te kontrollit V/F dhe VTC

Potenciometer të integruar

Butonin start/stop

Mbrojtja 20IP

Kapaciteti vetmbushës 150% në 1 minutë, 200% në 0.5 seconda

Frekuenca maksimale 400Hz

Përshkrim

Invertor V/F për motor trefazor nga 0.4 – 3 kW

Furnizim monofazor? ? 200-230V (Dalje trefazore)

Krahasohet me Softwer ‘’Remote-Drive’’ për kontrollim nga larg.

Karakteristikat teknike:

Furnizim me energji elektrike monofazore 200-230V

Fuqia 0.4-3 kW

2 Lloje te kontrollit V/F dhe VTC

Potenciometer të integruar

Butonin start/stop

Mbrojtja 20IP

Kapaciteti vetmbushës 150% në 1 minutë, 200% në 0.5 seconda

Frekuenca maksimale 400Hz