DW-DW VOX

Pompë zhytëse veçanërisht e përshtatshme për largimin e ujërave të ndotura publike dhe industriale, kullimin e puseve apo gropave në thellësi, trajtimin e lëngjeve qe përmbajnë substanca të ngurta ose fijezore.

Përshkrim

Pompë zhytëse veçanërisht e përshtatshme për largimin e ujërave të ndotura publike dhe industriale, kullimin e puseve apo gropave në thellësi, trajtimin e lëngjeve qe përmbajnë substanca të ngurta ose fijezore. Të pajisura me 10m kabllo të tipit H07 RN-F për njëfazore e tipit FG50K për trefazor dhe të pranishme pa porosi. E pajisur me nje qark punues me një kanal ose me çark me lopata vorbullore me ose pa flangjë (F-FZ)

Të dhënat tenkike

– Zhytja maksimale: 10M
– Temperatura maksimaleL 40°C
– Trajtim të ujir me madhësi maksimale të pjesëve mekanike (të forta): 55mm
– Prurja deri më 54m3/h
– Lartësia deri më 20m